23.01.2012

Underworld:Awakening lider in Box-Office

 
                                              
    Kate Beckinsale revine intr-o noua productiei a francizei de succes Underworld,iar suma incasata in Box-Office care a insumat 25,4 milioane de dolari,plasand astfel pelicula pe primul loc in Box-Office Mojo.

     Pe locul 2 este drama de razboi sub bagheta regizorala a lui George Lucas,Red Tails care a adunat din bilete suma de 19 milioane de dolari.

    Dupa ce a fost lansata in cinematografe limitate,drama Extremely Cloud&Incredibly Close care ii are in rolurile principale pe Sandra Bullock si Tom Hanks,a fost extinsa in acest weekend,insa acest lucru nu a adus foarte multi bani,suma ridicandu-se la 10,5 milioane de dolari.

   Ultima pelicula nou-intrata in top este Haywire-locul 5,un thriller de actiune care o are in rolul principal pe Gina Carano,iar incasarile au fost de 9 milioane de dolari.

    Pe locul 3 gasim Contraband cu incasari de 12,2 milioane de dolari,Beauty and The Beast 3D-locul 6 cu 8,5 milioane de dolari,Joyful Noise-6 milioane de dolari,Mission Impossibile:Ghost Protocol-5,5 milioane de dolari,Sherlock Holmes:A Game of Shadows-4,8 milioane de dolari,iar ultimul loc este ocupat de The Girl With The Dragon Tattoo-3,7 milioane de dolari.

                                                 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu