07.01.2012

Trailer Contraband

 
                                                 
    Filmul Contraband este regizat de catre  Baltasar Kormakur,care se incadreaza in genul Thriller si care prezinta povestea unui om care incearca sa stea deoparte de lumea pe care a incercat din toate puterile sa o lase in urma pentru a-si proteja familia.

    Mark Wahlberg este actorul principal al acestei povesti care este amplasata in New Orleans si care arata universul unor contrabandisti de clasa internationala,unde criminali actioneaza disperati,politicienii sunt corupti,unde loialitatea este un lucru rar,iar moartea pandeste la orice colt.

   Chris Farrday aka Mark Wahlberg a renuntat de mult la viata de infractor,dar din moment ce cumnatul lui Andy aka Caleb Landry Jones rateaza o afacere cu droguri,el va fi nevoit sa revina la vechea lui slujba si anume aceea de contrabanda.

   El fiind un renume in acesta meserie,nu ii trebuie mult timp pentru a forma o echipa,impreuna cu Sebastian aka Ben Foster va pleca in Panama pentru a aduce cu milioane de dolari falsi.

   Dar lucrurile nu merg conform planului,iar el va fi nevoit sa lupte pentru ca sotia lui Kate Beckinsale si fii lui sa nu devina urmatoarele tinte.

   Premiera in Romania are loc pe data de 20.01.2012.

                                                      

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu