02.01.2012

Mission:Impossible-Ghost Protocol,lider in box-office

              
                                                           

  Cel de-al patrulea film din franciza de succes Mission Impossible a fost in acest weekend imposibil de oprit,astfel ca Tom Cruise a atras pentru prima data de la lansarea din 2006 a lui Mission Impossible peste 100 de milioane de dolari incasari.

    Pe locul 2 gasim Sherlock Holmes 2: A Game of Shadows cu suma de 22,1 milioane de dolari,iar locul 3 revenind animatiei Alvin and the Chipmuns cu incasari de 18,3 milioane de dolari.

     Pe locul 4 a intrat productia lui Steven Spielberg,o drama de razboi emotionanta si anume War Horse care a incasat 16,9 milioane de dolari,iar locul 5 este ocupat de The Girl With The Dragon Tattoo cu suma de 16,3 milioane de dolari.

     Locul 6 este ocupat de We Bought A Zoo care a incasat 14,3 milioane de dolari,pe 7 gasim The Adventures of Tintin cu suma de 12 milioane de dolari,fiind urmat de New Year;s Eve cu 6,7 milioane de dolari incasati,The Darkest Hour cu 4,3 milioane de dolari si ultimul loc in top 10 este ocupat de Descendants cu suma de 3,7 milioane de dolari.


                                                        

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu