30.01.2012

The Grey,in fruntea box-office american

                                                                                                       
                                                    
    Filmul The Grey,care il are in rolul principal pe Liam Neeson,a reusit sa ocupe fotoliul de lider in box-office-ul nord american,dupa ce a strans din bilete suma de 20 de milioane de dolari.

     Pelicula spune povestea unui grup de oameni care lucreaza la o companie de forari,care sunt trimisi sa foreze petrolul in Alaska,dar dupa ce avionul lor se prabuseste vor fi nevoiti sa lupte pentru viata lor,pelicula reusind sa intreaca,nou-intratele One for the Money si Man on a Ledge.

    Comedia One for the Money,cu Katherine Hiegl in rol principal a ocupat locul 3 cu suma de 11,7 milioane de dolari,iar Man of a Ledge,a strans suma de 8,3 milioane de dolari,ocupand astfel locul 5.

    Liderul saptamanii trecute,Underworld:Awakening a ocupat locul 2 cu incasari de 12,5 milioane de dolari,iar locul 4 gasim Red Tails cu suma de 10,4 milioane de dolari.

    Extremely Loud and Incredibily Clouse-locul 7 cu 7,1 milioane de dolari,The Descendants-6,5 milioane de dolari,Contraband-6,5 milioane de dolari,Beauty and the Beast 3D-5,4 milioane de dolari si Haywire-4 milioane de dolari.

                                          

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu