26.12.2011

Underworld 3d:Awakening Trailer 3

  
                                
   O data cu apropierea lansarii peliculei,iata ca filmul Underworld 3D:Awakening ne delecteaza cu inca un trailer,al treilea la numar,care ne dezvaluie mai mult din complotul celui de al 4-lea film din serie.

     Noul trailer ne va aduce in atentie complotul care va urma in film,iar fata de celelalte trailere,acest trailer ne va lasa sa intelegem,cat de cat povestea care se va petrece in aceasta noua poveste a luptei dintre varcolaci si vampiri,dar in care de data aceasta va interveni si omul.

    In noul trailer vom putea vedea si un tip de varcolac,creat in laborator care ii va pune numeroase probleme eroinei principale Selene aka Kate Beckinsale,care va porni intr-un razboi cu oamenii care o vaneaza.

    Povestea se va invarti in jurul lui Selene,care se trezeste dupa 12 ani intr-un laborator si se va trezi intr-o lume noua,iar in curand va afla ca are o fiica,si anume primul copil hibrid pe nume Eva aka India Eisley,iar de data aceasta oameni sunt cei care vaneaza,iar vampirii cu varcolaci sunt cei urmariti.

    Regizori care vor aduce in cinema pelicula sunt Mans Marlind si Bjorn Stein direct in format 3D.

    Filmul va avea premiera in Romania pe data de 20 ianuarie 2012. 


                                                        

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu