19.12.2011

Sherlock Holmes:A Game of Shadows,lider in Box-Office

 
                           
   In ciuda faptului,ca in acest sfarsit de saptamana se astepta ca majoritatea incasarilor sa provina din lansarea peliculelor Sherlock Holmes si Alvin,mare surpriza s-a numit Mission Impossible:Ghost Protocol,care desi a fost lansat in anumite cinematografe,a reusit sa ocupe locul 3 in clasament.

   Locul 1 a revenit dupa estimarile celor de la Box-Office Mojo peliculei Sherlock Holmes:A Game of Shadow,care desi a incasat 40 de milioane de dolari,este mult sub asteptarile producatorilor,care anticipau cel putin 60 de milioane de dolari.

  Locul 2 a revenit lui Alvin and the Chipmunks:Chip-Wrecked care a incasat suma de 23,5 milioane de dolari,adica jumatate din suma filmelor anterioare din serie.

  Locul 3 regasim Mission Impossible:Ghost Protocol,care desi nu a fost lansat extins,iar preturile din putine locatii care a fost lansat in varianta IMAX i-a adus incasari de 13 milioane de dolari.

  Locul 4 este ocupat de comedia New Year's Eve cu suma de 7,4 milioane de dolari,iar locul 5 este ocupat de The Sitter cu incasari de 4,4 milioane de dolari.

  Pe locul 6 gasim Twilight cu 4,3 milioane de dolati,urmat de Young Adult,Hugo si Arthur Christmas-3,6 milioane de dolari,iar ultimul loc este ocupat de catre The Muppets-3,4 milioane de dolari.

                                      

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu