17.12.2011

Primul trailer Jack The Giant Killer


  S-a lansat primul trailer pentru ceea ce pare a fi o poveste intunecata a legendei lui Jack si Vrejul de Fasole,in regia lui Bryan Singer care se numeste Jack The Giant Killer arata mai mult ca o adaptare unei aventuri fantastice.

    Cei de la Warner Bros au lansat primul trailer al peliculei,filmul luand o intorsatura pentru povestea lui Jack si Vrejul De Fasole in care vor juca Nicholas Hoult,Eleanor Tomlinson,Stanley Tucci,Ian Mcshane,Bill Nighy si Ewan McGregor.

   Trailerul promite multe pentru ca vom vedea niste efecte speciale foarte reusite,deoarece se crede ca va fi un basm cu o latura intunecata extrem de promitatoare.

   Pelicula se bazeaza pe o poveste clasica de fantezie avandu-l in rolul principal Ewan McGregor,dar nu putem vedea prea multe din trailer pentru a ne da seama daca va fi un film bun sau nu.

   Filmul va spune povestea unui razboi antic care se va reaprinde o data cu momentul in care un tanar fermier va deschide o poarta intre lumea noastra si o rasa de giganti infricosatori,iar de aici va porni un razboi inimaginabil.

   Pelicula se va lansa in cinema in format 3D si Imax 3D pe data de 15 iunie 2012.

                                   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu