21.11.2011

Twilight Saga:Breaking Dawn,lider in Box-Office

  

  Cu cele aproape 139,5 milioane de dolari incasati in weeekend,Twilight Saga:Breaking Dawn,este noul lider,nereusind insa sa depaseasca recordul atins de New Moon cu incasari de 142,8 milioane de dolari,de acu doi ani.

   Filmul s-a clasat pe locul 5 in cele mai mari incasari de pe teritoriul nord-american,iar pe locul 10 in topul incasarilor a filmelor nou-lansate din intreaga lume,obtinand pe restul globului incasari de 144 de milioane de dolari.

   Cel de-al doilea film nou intrat in aceasta saptamana,Happy Feet Two,a ocupat locul 2 cu incasari de numai 22 de milioane de dolari,mult sub asteptarile producatorului.

   Pe ultima pozitie din Top 10 se afla pelicula The Descendants,care a incasat doar 1,2 milioane de dolari,deoarece a fost lansata in cinema limitate.

  Pe locul 3 gasim Immortals-12,2 milioane de dolari,Jack and Jill-12 milioane de dolari,Puss in Boots-10 milioane de dolari,Tower Heist-7 milioane de dolari,J.Edgar-5,9 milioane de dolari,A Very Harold and Kumar Christmas-2,9 milioane de dolari si In Time-1,6 milioane de dolari.

                                        

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu