14.11.2011

Immortals,rege in Box-Office

  

  Pelicula 3D in regia lui Tarsem Singh a castigat lupta pentru suprematia pentru primul loc in Box-Office Mojo,depasind nou-intratul Jack and Jill,inclusiv liderul saptamanii trecute animatia Puss In Boots.

   Pelicula care il are in rol central pe Henry Cavill,a incasat suma de 32 de milioane de dolari,surclasand pelicula Jack and Jill care este interpretat de acelasi actor,Adam Sandler,care a incasat doar 26 de milioane de dolari,care a ocupat locul 2.

   Pe locul 3 regasim animatia Puss In Boots,desi incasarile nu au scazut extrem de mult,obtinand suma de 25,5 milioane de dolari,fata de cele 33 de milioane luate saptamana trecuta.

   Locul 4 este ocupat de catre Tower Heist,cu suma de 13,2 milioane de dolari,iar pe 5 intalnim J.Edgar in regia lui Clint Eastwood,care a adunat 11,5 milioane de dolari.

   Pe locul 6 gasim A Very Harold and Kumar Christmas cu suma de 5,9 milioane de dolari,urmat fiind de In Time-4,15 milioane de dolari,Paranormal Activity-3,63 milioane de dolari,Footlose-2,74 milioane de dolari,si pe ultimul loc gasim Real Steel-2 milioane de dolari.

                                      

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu