28.11.2011

Box-office-ul american cucerit de Breaking Dawn

 

  Desi a debutat in forta pe marile ecrane de peste ocean,The Muppets nu a reusit sa devina lider,nereusind sa mai reduca din entuziasmul fanilor Twilight Saga,acestia luand cu asalt cinematografele,mai ales si in acest weekend prelungit,cu ocazia Ziua Recunostintei.

   Potrivit cifrelor,Twilight a avut incasari care au insumat 42 de milioane de dolari din vanzare de bilete,si punand la socoteala si zilele libere datorate sarbatori a acumulat 62 de milioane de dolari,iar incasarile globale ajungand in aceste momente la suma de 500 de milioane de dolari,insa mult inferioare incasarilor realizate de New Moon,estimate la 712 milioane de dolari.

  Locul 2 a fost ocupat de animatia The Muppets cu suma de 29 de milioane de dolari,si cu zilele libere ajungand la 42 de milioane de dolari.

  Pe locul 3 gasim Happy Feet Two-13,4 milioane de dolari,urmat de Arthur Christmas si Hugo cu 12,7 milioane de dolari,respectiv 11,3 milioane de dolari.

  Pe ultimele 5 pozitii gasim urmatoarele pelicule:Jack and Jill-10,3 milioane de dolari,Immortals-8,8 milioane de dolari,Puss In Boots-7,4 milioane de dolari,Tower Heist-7,3 milioane de dolari si The Descendants-7,2 milioane de dolari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu