25.10.2011

Trailer The Adventures of Tintin:The Secret of the Unicorn

 

The Adventures of Tintin,in regia lui Steven Spielberg,se bazeaza pe celebrele personaje create de catre cei de la Herge,urmarind aventurile unui tanar si indraznet reporter pe nume Tintin aka Jamie Bell impreuna cu cainele lui credincios Snowy.

    In momentul in care Tintin devine posesor al unei machete de vapor,care insa ascunde un secret pastrat de foarte mult timp,Ivan Ivanovitck Sakharine aka Daniel Craig porneste in cautarea lui,fiind convins ca Tintin a furat comoara unui pirat pe nume Red Rackham.

   Cu ajutorul cainelui sau dar si al capitanului Haddock aka Andy Serkis si al detectivilor Thompson si Thomson aka Simon Pegg si Nick Frost,Tintin va avea o aventura de neuitat in cautarea Licornului,epavei unui vapor care ascunde o comoara dar si a unui blestem.

   Filmul a fost reazlizat de catre cei de la Columbia Pictures si Paramount Pictures,in colaborare cu cei de la Hemisphere Media Capital,regia fiind semnata de Steven Spielberg,iar scenariul de catre Steven Moffat,Edgar Wright si Joe Cornish.

  Premiera in Romania este data de 28.10.2011.

                                                                                                                                                                           

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu