10.10.2011

Real Steel,lider in box-office


Real Steel este noul lider in Box-Office-ul american dupa ce nici unul din filmele prezente nu a reusit sa isi adjudece primul loc,depasind si cealalta nou-intrata a saptamanii si anume Ides of March,cat si fostul ocupant al primul loc,Dolphin Tale 3D.

  Pelicula cu Hugh Jackman a incasat suma de 27,3 milioane de dolari,care impreuna cu cele 22,1 milioane de dolari incasati in toata lumea reprezinta aproape jumatate din buget si anume 110 de milioane de dolari.

  Filmul s-a incadrat in previziunile celor de la Dreamworks care estimau ca pelicula va incasa suma de 25 de milioane de dolari.

  Locul 2 a fost ocupat de catre Ides of March cu George Clooney cu suma de 10,4 milioane de dolari.

  Restul clasamentului cuprinde urmatoarele titluri:Pe locul 3 gasim Dolphin Tale cu suma de 9,2 milioane de dolari,urmat fiind de Moneyball cu incasari de 7,5 milioane de dolari,50/50 cu suma de 5,5 milioane de dolari,Courageous cu 4,6 milioane de dolari,Lion King 3D cu 4,6 milioane de dolari,Dream House cu 4,5 milioane de dolari,What's Your Number?cu suma de 3,1 milioane de dolari si ultimul loc este ocupat de Abduction cu suma de 2,9 milioane de dolari.
  
                                        

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu