15.10.2011

Primul Poster Starship Troopers:Invasion


Gandaci extrateresti revin din nou,si din nou odata cu aparitia lor vor veni si trupele de lupta,sunt gata sa actioneze in Starship Troopers:Invasion,pelicula ce va ajunge in cinema in vara anului viitor.

   Starship Troopers:Invasion va fi o continuare animata CGI si cu trimitere directa la ultimele trei filme,iar idealul de la care porneste filmul este acela ca intr-un viitor idealist dusmanii rasei umane sunt o rasa de gandaci extrateresti.

  Franciza a debutat in anul 1997 ca un bang,cand romanul Starship Troopers scris de catre Robert A.Heinlein,a fost transformata in film de catre regizorul Paul Verhoeven,insa cele 2 continuari care i-au urmat au fost dezamagitoare si deloc reusite,fiind lansate direct pe DVD.

  Cei de la Sony Pictures au anuntat ca ei sunt cei care vor distribui international filmul,iar in prezent pelicula se afla in productie in Japonia la Sola Digital Arts,si este planificata lansarea peliculei la nivel mondial in vara anului 2012.

  Acest al patrulea film din franciza Starship Troopers,va fi un film animat pentru marile ecrane,si va folosi o tehnologie moderna pentru a aduce filmul cat mai aproape de cele anterioare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu