07.10.2011

Primele imagini cu Julia Roberts si Lily Collins in Alba ca Zapada


  Dupa ce am admirato pe Kristen Stewart in Snow White and the Hunstman in urma cu o saptamana,iata ca si Alba ca Zapada care inca nu are un titlu oficial a regizorului Tarsem Singh,prin intermediul celor de la Entertainment Weekly ne arata primele imagini,o intalnire cu personajele total diferite fata de povestea clasica a fratilor Grimm.

  Alaturi de Lily Collins,in rolul printesei,o putem admira si pe Julia Roberts-Regina cea Rea,dar si pe printul Armie Hammer,Nathan Lane-Brighton-aparator al reginei dar si cei sapte pitici.

  In timp ce Snow White and the Hunstman este mai degraba o aventura fantasy in genul Lord of the Rings,Alba ca Zapada este o comedie de actiune.

  Acest lucru ne sugereaza si din opulenta si detaliile amuzante ale costumelor care ne duc cu gandul la un basm,doar ca aici scenariul este total diferit, unde Alba ca Zapada va trebuie sa lupte pentru tronul ei aflat in mainile lacome si razbunatoare ale reginei malefice si sa faca asta tinand piept si dragostea pentru Print.

 Filmul va avea premiera pe data de 16 martie 2012,cu 2 luni si jumatate iaintea celui care o va avea protagonista pe vedeta Twilight.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu