28.10.2011

Independence Day 2 si 3,cu sau fara Will Smith

    
    Desi au fost anuntate inca din primavara continuarea blockbusterului din 1996,Independence Day sunt pe punctul de a incepe filmarile,insa deocamdata anumite probleme financiare pun in pericol filmarile,iar acestea ar putea culmina cu neparticiparea vedetei acestei pelicule,Will Smith.

     In luna martie a anului curent,vestea cum ca 2 si 3 vor realizate in paralel a iscat anumite tensiuni printre producatorii in privinta costurilor productiei,asa incat ei au asteptat finalizarea scenelor.

    Povestile sunt aproape terminate,cei de la Fox au declarat ca sunt gata de productie,desi inca problema banilor reprezinta o mare problema,iar pe langa banii pe care Roland Emmerich ii va primi,Will Smith a cerut un onorariu de 50 de milioane de dolari pentru cele 2 sequeluri.

   Actorul nu a semnat inca contractul pentru aparitia in pelicule,desi acesta a declarat ca este fericit in a-si relua rolul.

   Alte detalii legate de productie sunt foarte bine tinute,insa un lucru este asigur si anume ca nu vom avea de-a face cu o productie impartita in doua,ci de doua filme cu scenarii de sine statatoare,cu un element de legatura.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu