13.10.2011

Die Hard 5 are titlu,intriga si data de lansare


Cei de la studiorile 20th Century Fox au anuntat ieri titlul,data de lansare si alte detalii legate de pelicula Die Hard 5,informeaza cei de la Slashfilm.

  Pelicula se va numi A Good Day to Die Hard,va avea premiera mondiala stabilita pentru data de 14 februarie 2013,iar filmarile vor avea loc la inceputul anului viitor.

  Scenariul a fost scris de catre Skip Woods-Swordfish,X-Men Origins:Wolverine,iar ca regizor il vom avea pe John Moore-Max Payne,Behind Enemy Lines,acesta fiind ales chiar de catre Bruce Willis.

  Iar sinopsul filmului este urmatorul:Inca din anul 1988,adica de la primul Die Hard,politistul John McLane s-a aflat mereu in locul nepotrivit la timpul nepotrivit,cu abilitatile lui care l-au facut extrem de bun,devenind astfel inamicul nr1 al teroristilor din lumea intreaga.

  Acum,McLane va avea de furca cu cea mai mare provocare,de data acesta la nivel international,data fiind situatia fiului sau Jack care este prins intr-o poveste complicata condimentata cu aparitia unui mafiot rus,iar tatal si fiul facand tot posibilul sa isi apare vietile amandurora si de a starpi pericolul ce ameninta insasi democratia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu