17.09.2011

Trailer The Thing


Cei de la Universal au lansat un nou trailer pentru pelicula The Thing care ne dezvaluie ce s-a intamplat in Antarctica inaintea filmului original din anul 1982 in regia lui Carpenter.

 Multi oameni au tendinta de a crede ca aceasta pelicula este un remake,dar de fapt nu este,deoarece versiunea din 2011 este un prequel ce are loc iaintea evenimentelor din 1982,care la randul lui este un remake al filmului din 1951 care se numeste The Thing From Another World,care si el la randul lui este o adaptare a nuvelui din 1938 Who Goes There de John W.Campbell.

 Paleontogul Kate Lloyd care este interpretata de catre Mary Elizabeth Winstead calatoreste in Antarctica pentru expeditia vietii ei,iar ea ajunge intr-o echipa norvegiana stiintifica care a dat peste o nava ingropata in gheata in care este un organsim care se pare ca a murit cu mult timp in urma.

  Insa organismul se trezeste si este pe cale sa schimbe totul,iar misiunea devine treptat una de supravietuire in fata unei creaturi care are abilitatea de a se transforma intr-o replica perfecta a oricarei fiinte vii si care este dezlantuita in aceasta comunitate.

 Ea arata ca oricare alt om,dar in interior ramane inumana care este o masina de ucis,iar in randul grupului de cercetatori se dezlantuie paranoia,cand fiecare dintre ei sunt vizitati de ceea ce pare a fi un lucru misterios,de pe alta planeta.

 Pelicula este regizata de catre Matthijs van Haijningen Jr.,si are o distributie formata din actorii:Mary Elizabeth Winstead,Eric Christian Olsen,Joel Edgerton,Adewale-Akinnuoye-Agbaje,Ulrich Tomsen,Kim Bubbs,Stig Hernik,Jonathan Walker.

 Lansarea in cinematografele din Romania are loc pe data de 14 Octombrie 2011.

                                                     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu