19.09.2011

Lion King 3D,rege in Box-Office


 Dupa 17 ani de la lansarea,Lion King in conversia 3D a dominat in acest weekend box-office-ul american,iar peliculele Drive,Straw Dogs si I Don't Know How She Does sau inclinat in fata clasicului lansat de Disney la o distanta apreciabila.




 Lion King 3D a incasat suma de 29,3 milioane de dolari,de doua ori mai mult suma incasata de ocupantul locului 2,liderul saptamanii trecute Contagion care a incasat suma de 14,4 milioane de dolari,iar pe locul 3 gasim drama politista cu Ryan Gosling in rol principal si anume Drive cu suma de 11 milioane de dolari.

 The Help care a ocupat ceva timp locul 1,a cazut pe locul 4 cu suma de 6,3 milioane de dolari,urmat fiind de Straw Dogs si I Don't Know How She Does cu sumele de 5 milioane de dolari,respectiv 4,5 milioane de dolari.

 Ultimele pozitii in clasament revin peliculelor The Debt cu suma de 2,9 milioane de dolari ocupand locul 7,urmat de Warrior cu suma de 2,7 milioane de dolari,Rise of the Planet of Apes cu incasari de 2,6 milioane de dolari iar ultimul loc si anume locul 10 este ocupat de catre Columbiana cu incasari de 2,3 milioane de dolari.

                                                              

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu