12.09.2011

Contagion este lider in Box-Office


 Dupa ce timp de 3 saptamani,The Help a ocupat primul loc in Box-Ofiice,a lasat primul loc peliculei Contagion.

  Potrivit celor de la Box-Office,pelicula a avut incasari totale in valoare de 23,1 milioane de dolari,iar filmul a carui buget in valoare de 60 de milioane de dolari nu a avut rezultat scontat de catre producatori,iar faptul ca pe 10 septembrie s-au aniversat 10 ani de la tragedia de la World Center nu a fost un prijel bun pentru un film despre declansarea unei pandemii cauzate de un virus.

  The Help trece pe locul 2 cu suma de 8,6 milioane de dolari,in timp ce locul 3 este ocupat de catre The Warrior cu doar 5,6 milioane de dolari.

 In acest weekend nici un alt film nu si-a mai facut debutul in top 10,astfel incat locurile 4-10 sunt ocupate de catre:The Debt locul 4-4,9 milioane de dolari,Colombiana locul 5-4 milioane de dolari,Rise of the Planet of Apes locul 6-3,8 milioane de dolari,Shark Night-3,5 milioane de dolari si Apollo 18-2,9 milioane de dolari.

Ultimele doua locuri sunt ocupate de catre Our Idiot Brother-2,7 milioane de dolari si ultimul loc este ocupat de catre Spy Kids:All the Time in the World-2,5 milioane de dolari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu