04.08.2011

Transformers 3 a trecut de suma de un miliard de dolari



Ultimul film regizat de Michael Bay sub bagheta producatorului Steven Spielberg si anume Transformers:Dark of the Moon a depasit in aceste zile suma de un miliard de dolari urmand altor 2 blockbustere 3d ale anului 2011 si anume Piratii din Caraibe:Pe ape si mai tulburi si Harry Potter si Talismanele Mortii:Partea 2.

Cu suma de 339 de milioane de dolari incasata pe continentul nord-american si suma de 664 de milioane de dolari incasati in toata lumea potrivit Box-Office Mojo filmul a intrat intr-un top 10 al fimelor cu incasari de peste un miliard de dolari.Pelicula este prima de aceste gen cu o asemenea reusita,fapt datorita ca aceasta a fost realizata in format 3D.

Compania Paramount Pictures cea care a lansat Transformers:Dark of the Moon,a declarat ca filmul este si primul din istoria de 99 de ani a companiei care a reusit performanta de a atinge miliardul de dolari la incasrile de pe tot globul.

In fruntea topului 10 cu cele mai multe incasari din lume se situeaza Avatar care a incasat incredibil suma de 2,7 miliarde de dolari,urmat de Titanic 1,8 miliarde de dolari si Stapanul Inenelor:Intoarcerea Regelui cu suma de 1,11 miliarde de dolari.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu