22.08.2011

The Help,lider in Box-Office


Rise of Planet Of The Apes a fost detronat dupa doua saptamani in box-office-ul american, fiind detronat de catre pelicula The Help.

Filmul cu Emma Stone a avut incasari de 20,55 milioane de dolari in timp ce ''maimutele''au strans suma de 16,3 milioane de dolari,ambele filme avand o evolutie ascedenta in box-office.

Pe locul 3 se claseaza nou intratul Spk Kids:All The Time in the World 4D cu suma totala de 12 milioane de dolari,partea a 4-a a francizei regizata de Robert Rodriguez reusind sa intreaca celelalte doua premiere ale saptamani.

Pe locul 4 il regasim pe Conan The Barbarian, care a reusit sa stranga modifica suma de 10 milioane de dolari care nu este deloc un inceput prea bun, al carui buget de productie a fost de 9 ori mai mare.

Pe locul 5 il regasim pe Colin Farrell si anume pelicula Fright Night,care a reusit desi in ciuda criticilor pozitive primite sa stranga suma de 8,3 milioane de dolari.

Pe locul 9 gasim One Day-5,1 milioane de dolari clasamentul fiind incheiat de Crazy,Stupid,Love-4,9 milioane de dolari,iar pe 7 si 9 se afla Final Destination 5-7,7 milioane de dolari si 30 Minutes or Less-6,3 milioane de dolari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu