27.07.2011

Top filme horror cu copii

Recent sa lansat trailerul filmului Paranormal Activity 3,un inceput la ce a fost Paranormal Activity 1 si 2,iar in partea a treia este vorba despre cele doua surori Katie si Kristy in copilaria lor facem un top 6 al filmelor horror cu si despre copii.  

Primul  film din acest top este The Sixth Sense care este filmul care l-a facut celebru pe regizorul indian M.Night Shymalan iar acest film a confirmat ca actorul Bruce Willis are talent si in afara filmelor de actiune.Acest film a fost nominalizat la 6 categorii ale Oscarului,inclusiv pentru cel mai bun actor si pentru cel mai bun actor in rol secundar si spune povestea unui baietel pe nume Cole care poate comunica cu mortii.A avut un succes extraordinar ocupand primul loc in box-office timp de 5 saptamani si a incasand suma de 670 de milioane de dolari. 

Al doilea film in acest top este unul celebru pentru genul horror si anume The Exorcist,avand 10 nominalizari la Oscar si pentru regizorul William Friedkin filmul sau devenind un adevarat cult.

Un al treilea film este The Shining in care vedem o interpretare magistrala a lui Jack Nicholson  si de prezenta micului Danny Lloyd care este pustiul care vede prezente supernaturale in imensul hotel de care tatal sau are mereu grija iarna.Este un film de referinta

Un al patrulea film este fara indoiala unul de care toti ne amintim in care rolul principal nu este jucat de un baiat,ci de o papusa.Aceasta serie a inspaimantat de-a lungul timpului milioane de copii si care spune povestea unui copil Andy care descopera ca papusa lui nu este nici mai mult nici mai putin decat un criminal feroce.De ceva timp se discuta despre un remake dar deocamdata nu sa finalizat nimic.

Al cincilea film este un film foarte laudat de critici in regia suedezului Tomas Alfredson iar filmul a avut parte de un remake american in anul 2010 la nici macar doi ani de la lansarea mondiala acestuia.

Ultimul film din acest top este mult celebrul The Ring lansat in anul 2002 care este unul din cele mai inspaimantoare filme de gen care va genera o adevarata isterie dupa remake-urile asiatice avand ca tema copii.

Un comentariu:

  1. Fara indoiala The Shining este unul dintre cele mai tari filme horror,o idee originala si un actor de top:Jack Nicholson.

    RăspundețiȘtergere