29.07.2011

Supereroii raman in proprietatea Marvel


Soarta supereroilor a fost decisa in aceste zile de catre o judecatoare din Manhattan,New York.Potrivit informatiilor,judecatoarea a decis ca drepturile pentru supereroi sa ramana in continuare companiei Marvel.

Sa ajuns pana la tribunal in urma numeroaselor sesizari facute de mostenitorii lui Kirby in care acestia isi revendicau drepturile de creare are personajelor desenate de tatal lor,iar compania Marvel a initiat un proces prin care urma sa invalideze pretentiile Familie Kirby asupra supereroilor din benzile desenate dintre anii 1958-1963.

Supereroi care erau vizati erau urmatorii:Cei Patru Fantastici,Thor,Hulk;Spider-Man,personajele din X-men si The Avengers ,Ant-Man,Nick Fury si The Rawhide Kid iar perioada pe care urmatii lui Kirby ar fi obtinut proprietatea asupra supereroilor se intindea intre anii 2014-2019.

Compania Disney care detine Marvel si-a exprimat printr-un comunicat multumirea vizavi de decizia luata,iar pe de alta parte avocatii Familie Karby nu au dorit sa comenteze pana in acest moment decizia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu