26.07.2011

Filme sf. noi Green Lantern si Super 8

In aceasta vineri se lanseaza in cinematografele din romania Super 8 in regia lui J.J.Abrams dar si un alt film si anume Green Lantern,iar in luna urmatoare vom viziona un nou film in regia lui Jon Favreau si anume Cowboys and Aliens iar un curand vor aparea noi filme care au tema principala extrateresti.

Primul din ele se numeste The Thing care este un clasic lui John Carpenter din anul 1982 iar tema filmului este urmatoarea:o echipa de cercetari descopera o creatura in adancurile inghetate din Nord iar ei lupta sa isi salveze viata.


Un al doilea film este filmul Another Earth si este o poveste a doi oameni care sunt implicati in descoperirea unei noi planete iar vietile lor fi zdruncinate de o tragedie.

Al treilea film este John Carter care spune povestea unui soldat din secolul 19 care este teleportat pe planeta Marte printr-o poarta a timpului iar aici va avea de luptat pentru propria viata.

Un al 4 - lea film din acest top este The Avengers despre care insa nu se stiu prea multe.

Al 5- lea  film din acest top este o super productie cu un buget foarte mare si anume Battleship in regia lui Peter Berg iar tema principala este conflictul dintre oameni si extrateresti care naufragiaza pe Terra iar oameni decid sa nu ii lase sa plece iar de aici incepe conflictul.

Ultimul film prezentat in acest top este Men in Black 3 in care ne vor fi prezente tot felul de rase extratereste.Premiera mondiala este stabilita ca fiind 25 mai 2012



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu